Low budget skincare

Vaak wordt gedacht dat goede skincare een hoge prijs heeft. Goede skincare hoeft echter niet duur te zijn. Dit bewijst het merk The Ordinary bij Douglas. Hier lees jij meer over dit nieuwe merk.

Awards

Dat dit merk goed is hoef je niet alleen op mijn woorden te geloven. Het merk heeft ook bewezen dat het goed is door het winnen van verschillende awards. The Ordinary heeft onder andere de Tatler Beauty Award, Glamour Beauty Power List en de Sunday Times Style Beauty Award gewonnen.

Over The Ordinary

The Ordinary is een wetenschappelijk huidverzorgingsmerk. Het merk is onderdeel van het bedrijf Deciem Inc. Hier vallen verschillende wetenschappelijke huidverzorgingsmerken onder. De producten van The Ordinary bestaan uit klinische formules met integriteit. Het merk heeft een groot aanbod van pure serums en oliën. De producten zijn vrij van vele producten die slecht voor je huid kunnen zijn, zoals sulfaten, minerale olie, parabenen, dierlijke oliën, kwik en koolteerkleurstoffen. Hierdoor bevatten de producten geen overbodige producten, die een negatief effect hebben op jouw huid. Zo krijgen bijvoorbeeld sommige mensen huidklachten van het langdurig gebruik van parabenen. Door het niet toevoegen van deze stoffen zijn de producten wel minder lang houdbaar dan sommige merken, namelijk slechts zes maanden. Echter zijn veel producten in kleine verpakkingen te koop. Zo is je product al binnen zes maanden op. Dus daar hoef jij je niet zorgen om te maken. Door de kleine verpakkingen zijn ze ook makkelijker mee te nemen als je op vakantie gaat. De verzorgingsproducten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten, omdat het niet getest wordt op dieren.

Lijn

Bij Douglas heb je keuze uit maar liefst 57 soorten producten van The Ordinary. Zo kan je kiezen uit onder andere serum, gezichtsverzorging, oogverzorging, gezichtspeeling, gezichtsolie en gezicht crème. Er is ook een speciale lijn voor de oudere huid. Daarnaast zijn er producten speciaal voor de verschillende huidtypes. Er zijn al producten vanaf 4,95 euro per stuk te koop.

Combineren

Sommige producten van The Ordinary kunnen niet gecombineerd worden met elkaar door de speciale klinische samenstelling hiervan. Dit wordt vermeld op de producten. Daarom is het handig om een pakket van The Ordinary te kopen. Dit scheelt je uitzoeken en hierdoor passen de producten goed bij elkaar. Door de juiste volgorde te volgen van het aanbrengen van de producten behaal jij het beste resultaat met dit merk.

Zelf als je nog twijfelt kan je door de goedkope prijs The Ordinary altijd eens uitproberen. Grote kans dat je na het gebruik van dit merk niet meer iets anders wilt.

Gepubliceerd op: 10-01-2022

Reacties

Comments