MADE.COM onthult collectie voor lente / zomer 2019

High summer meets Latijns-Amerika – tegen een modernistische, industriële achtergrond.

MADE.COM’s SS19 collectie refereert naar architectonische planten en lineaire architectuur om een collectie sculpturale meubels en accessoires neer te zetten. Voor dit kleurenpalet vond MADE inspiratie in de Mexicaanse flora en fauna, waarbij de nadruk ligt op tinten van fel koraal, geel en turkoois blauw. Een uitgebreide collectie bloempotten en plantenbakken geven ruimte voor veel groen, zowel voor binnen als buiten.

Industriële looks krijgen meer aandacht in huis, gecombineerd met fel textiel en geglazuurd keramiek, om de levendigheid van Mexico te vangen. Patronen zijn een leidraad in alle MADE categorieën, van geprint melamine tot een samenwerking met een textielontwerper en patronen van Mexicaanse maskers die een speelse draai toevoegen.

“Deze zomer richt MADE zich vooral op het creëren van een levendige omgeving, die doet denken aan Mexicaanse feesten – met een industriële draai. Meubels als de Kalaw eettafel maken een gedurfd, architectonisch statement en contrasteren fraai met de Ariba die de Living Coral trend voortzet.” – Ruth Wasserman, MADE.COM Design Director

Meer informatie

www.made.com/nl

Gepubliceerd op: 19-03-2019

Reacties

Comments