Merci Maison et Objet

Paris on our mind! Het Trendline-team bezocht afgelopen weekend Maison et Objet en het blijft ons verbazen in positieve zin. Wat een beurs; de oppervlakte, de vele merken (meer dan 3.000) en het aantal bezoekers (ruim 90.000). Tel daar nog een hoop noviteiten, bijzondere collecties en trendtraktaties bij op. We genieten nog even na met een (visuele) terugblik!

Wat keken we onze ogen uit, zoveel nieuwigheid verdeeld onder acht halen: het Objet gedeelte met Cook & Share, Smart Gift, Kids & Family, Home Accessoires, Fashion Accessoires en Home Linen en Fragrances. Daarnaast Maison met Craft, Today en Forever. Met maar liefst 600 nieuwe exposanten deze editie, blijft de beurs groeien.

Let’s be virtuous

In de diverse hallen konden bezoekers genieten van de laatste trends, maar wat grote indruk op ons maakte was The Trend Forum. Het thema was ‘Virtuous’, novititein met respect voor de omgeving en het milieu. Prachtig verdeeld in verschillende huisjes, van bacteriën als ‘raw material’, vele mooie natuurlijke materialen tot de winkel van de toekomst met futuristische groentes.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk de fotogalerij met de leukste Maison & Objet eyecandy’s!

Meer informatie

www.maison-objet.com

Gepubliceerd op: 11-09-2018

Reacties

Comments