MIMI & LULA: Stijlvol en speels

MIMI & LULA is een stijlvol en speels merk voor kinderaccessoires dat de schittering en glans terugbrengt in de dagelijkse speeltijd. Het merk werd in 2017 opgericht door Natasha Hodson en Nicola Byrne, die allebei meer dan een decennium werkten met beroemde topmerken om accessoires voor wat oudere meisjes te maken.

Maar toen hun eigen kleine meisjes hierin geïnteresseerd raakten, beseften ze al snel dat de beschikbare accessoires niet gevarieerd genoeg waren om hun energieke dochters te plezieren of om ouders genoeg leuke opties te geven om hun dierbare kinderen te verkleden. Je kunt tenslotte nooit genoeg kleurrijke clips, eigenzinnige tassen of leuke verkleedspulletjes hebben waar kleine meiden dol op zijn!

Dus begonnen Tash en Nic hun ervaringen en passie in te zetten om hun eigen rijke en inspirerende collectie te creëren. Zeg ‘hallo’ tegen MIMI & LULA – accessoires die zijn ontworpen om kleine meisjes hun persoonlijkheid te laten uiten met flair en stijl. Of het nu gaat om verkleedpartijen, feestjes, spelen of gewoon een schooldag, bij MIMI & LULA is het doel om altijd te charmeren, te verbijsteren en te genieten. En met één oog op kwaliteit en het andere (dat is de knipoog) op plezier maken, kunt u altijd op ze rekenen om een brutale glimlach op te roepen bij elk meisje en haar moeder.

Gepubliceerd op: 04-04-2019

Reacties

Comments