VAN MISPELAAR, een eigentijds sieradenmerk met karakter

Het nieuwe Nederlandse sieradenmerk VAN MISPELAAR brengt een modische collectie zilveren armbanden met als doelstelling tijdloos te zijn. Het sieradenmerk ontwerpt en produceert armbanden voor zowel mannen als vrouwen die krachtig en zelfbewust in het leven staan. Deze armbanden worden op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. De eerste collectie wordt uitgeleverd in juni 2017 bij de juwelier, concept- en fashion stores.

De eigentijdse collectie bestaat uit unieke ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen en is opgebouwd uit vijf pijlers: Classics, Cuffs, Specials, Symbols en Leather. Alle armbanden worden vervaardigd van het hoogwaardige 925 Sterling zilver, hebben een sterk eigen karakter en een authentieke look & feel. De hoge kwaliteit en de nauwkeurige afwerking zijn kenmerkend voor de armbanden van VAN MISPELAAR.

Proud to be me.

Bij het ontwerpen heeft Erik van Mispelaar de modebewuste man en vrouw voor ogen. Deze man en vrouw volgen de mode op de voet maar hebben ook zo hun klassiekers. Zij zijn trots op wie ze zijn. Zijn ambitieus, zelfverzekerd, extrovert, een beetje rebels maar altijd respectvol. Proud to be me.

 

Trendline-VAN-MISPELAAR-04-2017-2

Eerlijke en handgemaakte sieraden

De zilveren armbanden van VAN MISPELAAR worden op eerlijke en authentieke wijze, vol passie, liefde en vakmanschap en met grote zorgvuldigheid met de hand gemaakt door de beste zelfstandige zilversmeden uit de Indische Archipel. In Nederland worden alle armbanden van VAN MISPELAAR volgens de Waarborgwet 1986 gekeurd en afgeslagen met het wettelijk gehaltekeurteken en verantwoordelijkheidssteken.

 

Trendline-VAN-MISPELAAR-01-2017-03

Over VAN MISPELAAR

VAN MISPELAAR is opgericht in 2017 door Erik van Mispelaar. Erik heeft zeer ruime ervaring in de modebranche (InWear, Matinique, Mexx, Marlies Dekkers) en heeft de behoefte om eigentijdse sieraden te ontwerpen die een leven lang mee kunnen gaan. De armbanden zijn daarom dan ook eindeloos te combineren binnen het huidige modebeeld en bij de mode die komen gaat. “Een trend komt en verdwijnt, een armband van VAN MISPELAAR blijft“.

Meer informatie: www.vanmispelaar.nl

Gepubliceerd op: 06-04-2017

Reacties

Comments