M&M Germany presenteert horloges én sieraden tijdens Out of the Box

De horloges en sieraden van M&M Germany zijn prachtig vormgegeven en hebben ook al veel designprijzen ontvangen. De drijvende kracht hierachter is de creativiteit van designer en directeur Georg Plum. Zijn handelsmerk bestaat uit unieke vormen, strakke lijnen en speelse ontwerpen die altijd inspelen op de actuele trends.

Elk horloge en sieraad is tot in detail verfijnd vormgegeven. Bovendien zijn de horloges en sieraden altijd vervaardigd uit antiallergisch edelstaal of verguld edelstaal.

Lady Mirror: spiegeltje, spiegeltje om de arm

De Lady Mirror is een elegant horloge. Deze elegantie wordt benadrukt door de rode satijnen band met leren voering, de spiegelende wijzerplaat en de rode secondewijzer. Naast de rode band van satijn, is de Lady Mirror ook verkrijgbaar in zandkleur, indogoblauw, zwart én met een meshband.

De nieuwe M&M Flatline, voor hem en haar

Precies voor het herfst- en winterseizoen komen de nieuwe M&M Flatline modellen op de markt. Er is een heren- en een damesmodel, die mooi op elkaar zijn afgestemd. Het kenmerk van deze collectie, een elegante wijzerplaat en de goud gepolijste cijfers laten deze tijdloze en klassieke horloges stralen.

Standnummer Out of the Box: D057

Meer informatie

www.mm-germany.com

Gepubliceerd op: 05-09-2017

Reacties

Comments