Nieuw lid Iconic Rockers: Iconic Moon

Het home & living merk Maison Deux voegt een nieuw lid toe aan de Iconic Rockers familie: de Iconic Moon. Een nieuw design hobbelpaard, gemaakt van Frans massief eikenhout en gestoffeerd met een 100% wollen stof van Kvadrat, is klaar om te rocken tussen de sterren. 

Iconic Moon

De nieuwe Iconic Moon, ontworpen door Pia Weinberg, is verkrijgbaar in twee kleuren: ‘Black’ en ‘Stardust’. De hoge kwaliteit van de stof, ontworpen door Finn Sködt voor Kvadrat, benadrukt het silhouet van de vorm. Waan je tussen de sterren en ‘rock to the moon and back’.

Iconic rockers: de nieuwe generatie hobbelpaarden

In 2016 lanceerde Maison Deux de Iconic Rockers: de nieuwe generatie hobbelpaarden. Een design icoon voor zowel het kind als zijn ouders. Naast de Iconic Cloud, Iconic Watermelon en de Iconic Bowler Hat bevat de familie nu ook een vierde icoon: de Iconic Moon.

De design rockers worden in Nederland gemaakt van massief Frans eikenhout en gestoffeerd met een 100% wollen stof van Kvadrat.

Het rocken versterkt de coördinatie en het evenwicht van je kind en tegelijkertijd stimuleert het de basis voor fantasierijk denken.

“Wie zegt dat een hobbelpaard, ook daadwerkelijk een paard moet zijn?” – aldus Pia Weinberg, creatief directeur Maison Deux.

Meer informatie

www.maisondeux.com 

Gepubliceerd op: 21-08-2017

Reacties

Comments