Nieuw merk Flora Castle

Op Maison & Objet in Parijs presenteerde Clip BV, het bedrijf achter het welbekende Bunzlau Castle, een compleet nieuw merk: Flora Castle. Gebouwd op dezelfde kernwaarden als Bunzlau Castle; duurzame kwaliteit, Europees vakmanschap en een collectie die eindeloos met elkaar gecombineerd kan worden.

Flora Castle heeft een geheel eigen stijl, een unieke combinatie van miniprints en handgeschilderde bloemen, vrolijk en kleurrijk en een mooie variatie in uitbundige en ingetogen ontwerpen. Alle decors passen naadloos bij elkaar, waardoor elke consumenten haar eigen collectie kan samenstellen. Dit past volledig in de trend dat consumenten geen volledige serviezen meer kopen, maar in de loop der jaren een verzameling opbouwen.

De collectie bestaat uit een zorgvuldige samengestelde selectie van servies en keukentextiel. Borden, schaaltjes, koffie- en theeservies, tafellopers, theedoeken en handdoeken. De collectie wordt de komende jaren uitgebreid met nieuwe artikelen en nieuwe ontwerpen. Elk nieuw artikelen en elk nieuw ontwerp zal altijd te combineren zijn met de bestaande collectie. En zoals een veldboeket mooier en unieker wordt met elke bloem die toegevoegd wordt, zo zal elke consument haar eigen Flora Castle collectie mooier en unieker maken.

Nieuwe accountmanager

1 oktober 2017 is het team bovendien versterkt met Sanne te Brake. Ze wordt als accountmanager verantwoordelijk voor verkoop van onze merken Bunzlau Castle en Flora Castle in Midden- en Noord-Nederland. Dit beslaat het hele gebied boven de A15.

Sanne heeft de afgelopen jaren met veel succes gewerkt als accountmanager voor Le Creuset. Met haar ruime ervaring en goede relaties met haar klanten zal ze een flinke bijdrage kunnen geven aan de verdere ontwikkeling van onze merken.

U kunt haar bereiken via sanne@clipbv.com

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.floracastle.com.

Gepubliceerd op: 27-11-2017

Reacties

Comments