Nieuwe borrelplanken van Pure Rose Wood

De nieuwste borrelplanken van Bowls and Dishes zijn van robuust donker hout gemaakt en afgewerkt met stoere zwarte metalen grepen.

Het Pure Rose Wood heeft een warme kleur en een mooie opvallende tekening met afwisseling tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Elke plank is uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft. De zwarte metalen handvatten zijn niet alleen handig in gebruik, maar geven de planken ook een stoer uiterlijk. Pure Rose Wood is zeer duurzaam. Het hout gaat lang mee, door de dichtheid van het hout. Ook wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.

De Pure Rose Wood serie bestaat uit stevige ronde, vierkante en rechthoekige planken met handvaten aan beide kanten. Daarnaast zijn er ook langwerpige planken met een metalen handvat aan de bovenkant verkrijgbaar. Nieuw zijn de grote ronde planken met een diameter tot 60 cm. Deze kan je volgens de nieuwste ‘grazing platter’ trend helemaal vol leggen met allerlei lekkers.

Serve up the good times met Bowls and Dishes

Bij Bowls and Dishes ben je op de juiste ‘spot’ voor culinaire lifestyleproducten. Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven.

Bowls and Dishes is gemaakt om te genieten, so serve up the good times!

Meer informatie

zie webshop.bowls-dishes.com voor meer informatie of neem contact op via verkoop@bowls-dishes.com

Gepubliceerd op: 07-06-2020

Reacties

Comments