Nieuwe stagiair vormgeving bij Trendline Magazine

Het team van Trendline breidt steeds verder uit. Graag stellen wij u voor aan onze nieuwste werknemer: Levi Visser. 

Mijn naam is Levi Visser, een 18-jarige student Media- en design op het Astrum College (voorheen ROC A12) te Velp.

Wat doe ik binnen Trendline Magazine?

Ik ben voornamelijk bezig als vormgever binnen Trendline Magazine, dat betekent dat ik dus voornamelijk bezig ben met het vormgeven van o.a. Trendline. Ook probeer ik mijn steun aan te brengen op het vlak van social media. Naast mijn stage bij Trendline, houd ik me hier voornamelijk mee bezig.

Wat vind je van Trendline?

Bijna een week geleden startte ik als grafisch vormgever bij Trendline. Het eerste dat mij opviel, was dat ik meteen een gevoel had dat ik hier veel kon gaan leren. Daarnaast voelde ik me ook direct welkom. Er hangt een prettige sfeer en je kan zijn wie je bent, dat maakt het werken eigenlijk nog een stuk leuker dan dat het al is. In mijn perspectief als vormgeving stagiair is Trendline zeker een aanrader om je kennis te verbreden.

Meer informatie

Vragen voor Levi? Hij is te mailen via: levi.visser@ltmedia.nl

Gepubliceerd op: 23-11-2017

Reacties

Comments