Nostalgisch en hip: Retro Roller!

Het merk Retro Roller is in 2014 geïntroduceerd en biedt een uitgebreid assortiment metalen loop- en trapauto’s. Deze auto’s zorgen voor uren speelplezier èn ze staan fraai in huiskamer of kinderkamer. Een leuk cadeau voor geboorte of verjaardag! 

Het assortiment van Retro Roller bestaat uit twintig auto’s van uitstekende kwaliteit. Er zijn ‘basic’ loopauto’s in alle kleuren van de regenboog, formule 1 loopauto’s en vliegtuigen voor avontuurlijke kids! Maar ook auto’s uitgevoerd in thema’s, zoals een brandweer, politieauto en sleepauto. In de toekomst zal importeur Van der Meulen nog meer verschillende Retro Roller auto’s ontwikkelen. Uiteraard volgens de laatste trends.

Over Van der Meulen

Van der Meulen is een internationale importeur van speelgoed en leisure-artikelen in alle soorten en maten. Vanuit vestigingen in Sneek en Middelburg voert Van der Meulen een breed assortiment van circa 6000 artikelen met continue vernieuwing en innovatie. Het pakket bestaat uit vele licentie- en character artikelen, en diverse sterke eigen brands.

Meer info: www.retroroller.eu

Trendline-Retroroller-05-2017-1

Gepubliceerd op: 10-05-2017

Reacties

Comments