Oku met speelgoed uit verschillende landen op Trade Mart

Op 4, 5 en 6 maart jongstleden vond de voorjaarsbeurs van Trade Mart in de jaarbeurs te Utrecht weer plaats. De verschillende stands waar alle trends en nieuwe collecties werden gepresenteerd zagen er weer piekfijn uit. Met diverse branches op verschillende verdiepingen was er voor ieder wat wils op het gebied van trends. Zo stond Oku ook dit jaar weer bij de kinderafdeling.

Ebulobo

Het nieuwste merk dat Oku presenteerde is het zelfontwikkelde Ebulobo. Dit speelgoed is afkomstig uit Frankrijk. Dit servies en bestek, dat gemaakt is van bamboe, is met name bedoeld voor de jongere kinderen.

Primo

Verder is er het uit Italië afkomstige Primo. Deze gezellige knutselspullen doen het altijd goed en zorgen ook voor een leuk kleurenbeeld in de winkel. Het bestaat voornamelijk uit pennetjes, stiften en klei.

Affenzahn

In het teken van duurzaamheid presenteren ze de Affenzahn. Deze tasjes van Duitse komaf worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Het zijn dus erg duurzame rugzakjes voor kinderen. Het doel is dat het kind met zijn “eerste vriendje” naar het kinderdagverblijf gaat.

Zie hieronder de foto’s van de stand van Oku op Trade Mart.

Meer informatie

oku.nl

Gepubliceerd op: 08-03-2018

Reacties

Comments