Oliedrums voor in de tuin


Ondanks dat er niet echt sprake is geweest van een echte winter is de lente meer dan welkom. Met jeukende handen staan we klaar om de tuin in te gaan en deze weer gezellig te maken. Tuinmeubelen.nl komt daarvoor met iets leuks, namelijk de C-barrels. Originele meubels gemaakt van oliedrums, en nog duurzaam ook!

Vintage & one of a kind
C-barrels zijn perfect voor wie wel van iets aparts in de tuin houdt. De vintage oliedrums hebben ieder een eigen uitstraling en zijn ‘one of a kind’. Waar ze eerst bedoeld waren als opslag voor olie zijn ze nu te gebruiken als origineel meubel. Op deze manier worden de olievaten gerecycled waardoor het ook nog duurzaam is ook.

De olievaten worden in elkaar geperst waardoor ze geschikt zijn als bijzettafel of tuinstoel. In combinatie met de bijhorende houten pootjes of een zitkussen maak je ze helemaal af. De Oliedrums hebben een doorsnee van 59 cm en kosten ?129,- per stuk. Het onderstel kost ?79,-.

De kleuren kunnen iets afwijken en een iets andere tint hebben als getoond wordt op de foto’s. De voorraad en kleuren zijn namelijk afhankelijk van de aangeboden oliedrums.

Meer informatie:

www.tuinmeubelen.nl

Gepubliceerd op: 17-03-2016

Reacties

Comments