Omarm het nieuwe seizoen met Nordal

Omarm het nieuwe seizoen met de herfst / winter 2019-collectie van Nordal, met een brede selectie meubels & accessoires voor thuis. Met zijn luchtige, klassieke en decadente expressie toont Nordal dit seizoen de nieuwste trends binnen het interieurontwerp en kun je een persoonlijk tintje toevoegen.

De collectie bevat materialen zoals rotan en zacht textiel, evenals verlichting om je zintuigen te laten ontwaken en om je huis een warme en persoonlijke sfeer te geven. Let op de heldere kleuren gemengd met warme tinten in geometrische vormen, die de collectie spannend maken en een contrast vormen met de etnische look.

Wees moedig en kies uw persoonlijke favorieten om uw huis echt uniek en elegant te inrichten.

Over Nordal

Nordal is een familie bedrijf met 30 werknemers en retailers in Europa en in de VS. Met oog voor detail en functie ontwerpt en produceert het Nordal-team producten die karakter en persoonlijkheid toevoegen aan de inrichting van de woning. Met een gezamenlijke passie voor kleuren, vormen en esthetiek runt Signe, Mads en Emil Nordal het bedrijf, dat in 1991 door hun vader werd opgericht.

Gepubliceerd op: 14-06-2019

Reacties

Comments