Ontdek de twee nieuwe merken van Croon & Croon Design: Telki Milano en Carlett

Croon & Croon Design importeert en distribueert al jaren diverse merken vanuit de hele wereld. “We zijn heel trots dat we deze hippe merken mogen toevoegen!”   

Telki Milano

De producten van Telki Milano zijn echte eyecatchers voor in huis door de mix van elegantie en functionaliteit. De verzameling placemats, carpets, trivets en coasters worden volledig geproduceerd in Italië en bestaan voor 90% uit gerecycled materiaal. Geïnspireerd door de traditionele keramische tegels, gecreëerd met een eigentijdse look en verkrijgbaar in 18 kleuren, waarvan de bovenzijde volledig waterbestendig is. De pannenonderzetters zijn hittebestendig
tot een temperatuur van 180 celsius.

Pannenonderzetter Telki Milano

Badmat Telki Milano

Carlett

Onafhankelijkheid en mobiliteit voor alle leeftijden, daar staat Carlett voor. De boodschappentrolleys met vier wielen geven net dat beetje extra zekerheid. Op pad gaan en alle boodschappen die je nodig hebt doen, wetende dat je te allen tijde kunt gaan zitten.

De Carlett trolleys beschikken over twee remsystemen: een handrem en een noodrem. Voor een extra veilige wandeling; waar dan ook, wanneer dan ook. Ook bieden de trolleys tal van voordelen: zo is de tas afneembaar en is het chassis gemaakt van lichtgewicht aluminium. De wielen zijn afneembaar en het materiaal is waterbestendig.

 

Trendline-Carlett-04-2017

Hippe trolleys van Carlett

Milieubewust, hip en functioneel

De prints van Telki Milano worden gedrukt met oplosmiddelvrije inkt in een moderne fabriek, die het merendeel van de energiebehoefte haalt uit hernieuwbare energiebronnen zoals water, wind of zonne-energie. Ook Carlett moedigt consumenten aan om bewuster te leven. De producten zijn speciaal ontwikkeld met oog voor mens en milieu.
Milieubewust, hip en functioneel. Wat wil je nog meer?

Meer info

Telki Milano en Calett zijn verkrijgbaar vanaf eind april 2017.
www.croon-design.nl

Gepubliceerd op: 12-04-2017

Reacties

Comments