Ontdek Vista Bonita; mooi zicht met kleur en kwaliteit.

Bonita zocht lange tijd naar een leuke leesbril, maar dit bleek moeilijker dan gedacht. De bril moest niet alleen leesplezier brengen, maar ook een glimlach op ieders gezicht. Ze houdt van kleur en opvallende modellen, haar tijd van aangepast gedrag is allang voorbij. Ze is altijd op zoek naar net dat beetje meer; een grapje, een leuke toevoeging, iets heel eigens, daar houdt ze van. Genieten van het leven met een vleugje extra. Toen ze dit nergens kon vinden, besloot ze lekker eigenwijs zelf een leesbrillenmerk te beginnen. Dat viel nog niet mee; de leesglazen moeten van goede kwaliteit zijn, de modellen hip en trendy en als ze een beetje licht op haar neus zitten is dat wel zo prettig. Natuurlijk is het Bonita uiteindelijk gelukt, mede dankzij haar positieve instelling en vrolijke vibes die doorstralen in het eindproduct. Met een brede glimlach presenteert ze Vista Bonita!

The Cactusflower Collection

Begin 2019 introduceerde ze Vista Bonita aan de wereld, Spaans voor mooi (uit)zicht, goede blik. Een merk dat aan al haar eisen voldoet, “haast alsof ik het zelf bedacht heb”, zegt ze met een dikke knipoog tegen voorbijgangers die vragen hoe ze toch aan die leuke bril komt. De eerste serie heet The Cactusflower Collection: een lekker royaal en kek model in vier transparante topkleuren; roze, oranje, blauw en grijs. Door Bonita toepasselijk benoemd als Salinas Pink, Ibiza Queen, Kadushi Silver en Lacbay Blue. Namen die doen denken aan fleurige cactussen die bloeien op de meest onverwachte plekken.

See, look, do & feel

Vista Bonita straalt en in elke bril zie je een vleugje van Bonita’s inspirerende levensvisie terug: See good, look good, do good and feel good. Een leesbril van Vista Bonita zorgt goed voor je ogen, is een mooi accessoire, draagt bij aan een betere wereld en zorgt bovenal voor een fijn gevoel. Dit bijdragen aan een betere wereld was een eis van Bonita zelf, ze stond erop dat haar merk een goed doel zou steunen. Voor elke verkochte bril stort ze een bedragje, met de gedachte dat alle kleine beetjes helpen. Het goede doel voor deze collectie is de Donkey Sanctuary op Bonaire. Een eiland waar fun, kleur en een relaxte sfeer altijd voorhanden zijn. Hier leest Bonita nog wel eens een lekker boekje in de schaduw, vanaf nu met haar eigen Vista Bonita bril.

Meer dan een leesbril

Natuurlijk wil Bonita een collectie die meer is dan zomaar een leesbril in een hoesje. Om hieraan te voldoen bedacht ze een optimistisch concept; de lichtgewicht leesbril wordt geleverd met een cactusflower vegan leather etui, het perfecte brillenpoetsdoekje, een handig spraytje voor de glazen, een trendy brillenkoordje en dat alles verpakt in een super opbergtasje. 5 onderdelen in 1 pakketje! Vista Bonita werkt met twee collecties per jaar en wordt geleverd met een display waar u de brillen op etaleert, met ruimte voor de goed gevulde tasjes met alle vijf de onderdelen.

Meer informatie

Ontdek Vista Bonita op 10 en 11 maar op Spotlight in Beursfabriek Nieuwegein of bezoek de website:

www.vistabonitareaders.com

 

 

Gepubliceerd op: 27-02-2019

Reacties

Comments