Ontmoet de standhouders van Spotlight

Op 11 en 12 maart 2018 is het zover. De allereerste editie van Spotlight wordt georganiseerd in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Verschillende trendvolle merken zullen aanwezig zijn waarbij beleving, inspiratie en inkopen centraal staan.  

Eten en drinken

Terra Lannoo nodigt de Spaanse auteur Sandra Alvarez uit om haar kookboek  ‘¡Sabor Sabor!’  te presenteren. Bredemeijer showt gedurende de beurs het grote aanbod aan stijlvolle theepotten. Ook ELMO Trade/CB Sélect is aanwezig met hun unieke IceBag.

Sieraden en accessiores

Chabo presenteert tijdens de Spotlight met drie nieuwe collecties aan handtassen. JENSstudio zal de de sieraden, gemaakt van louter natuurlijke producten, presenteren. Ook Treasure Rookie en Mr. Mistor komen met hun mooiste nieuwe sieraden, sjaals en portemonnees. Verder zal Mini-Art Products hun grote assortiment aan kadokaartjes, etiketten en linten presenteren en komt House of Products met hun unieke design van stationery, gifts, wrapping en partygoods. Hiernaast zal Present Time aanwezig zijn om hun grote assortiment aan woningdecoratie te tonen en komt Choubidous met de beste kwaliteit speelgoedmerken.

Meer informatie 

spotlight-event.nl

Gepubliceerd op: 05-03-2018

Reacties

Comments