Ontwerptalenten, deze kant op alstublieft!

Interieurontwerptalenten opgelet! Tot 22 oktober 2019 kunnen upcoming ontwerpers een aanvraag indienen om hun innovatieve producten en ontwerpen te presenteren op ‘s werelds grootste vakbeurs voor consumptiegoederen.

Frisse slimme ontwerpideeën moeten zich op een plek bevinden waar ze zichtbaar zijn. Ambiente’s promotieprogramma Talents geeft interieurontwerptalenten de mogelijkheid om hun werk te laten zien aan beleidsmakers en talentenscouts uit de hele internationale consumptiegoederen- en designwereld. Ambiente wordt gehouden van 7 tot 11 februari 2020. Tot 22 oktober 2019, kunnen jonge ontwerpers hun verrassende, gedurfde en soms  onconventionele ideeën gebruiken om gratis tentoonstellingsruimte aan te vragen bij Ambiente.

“Diversiteit wordt sterk benadrukt in de loop van het selectieproces. Van ongewone ambachtstechnieken uit verre landen tot unieke mixen van materialen of opvallende contrasten – de diversiteit van de deelnemers is het belangrijkste element dat deze veelzijdige secties tot een internationaal platform maakt voor het bespreken van innovatief hedendaags design, terwijl het ook kansen biedt voor netwerken en feedback “, zegt Nicolette Naumann, vicevoorzitter van Ambiente. De geselecteerde Duitse en internationale exposanten krijgen ook de kans om een ​​nieuw doelgroep te bereiken door direct contact met vakbezoekers en exposanten. Het Ambiente-team er naar uit om applicaties met informatieve productdetails en foto’s te ontvangen voor 22 oktober 2019 op talents.ambiente@messefrankfurt.com

Meer informatie

https://ambiente.messefrankfurt.com/frankfurt/en/planningpreparation/promotion-areal.html

Gepubliceerd op: 24-07-2019

Reacties

Comments