Paperworld: een succesvol begin van het seizoen

De drie beurzen Christmasworld, Paperworld en Creativeworld hebben met succes het nieuwe seizoen met toekomstgerichte onderwerpen en nieuwste trends geopend. 3.119 exposanten uit 68 landen betreden de nationale en internationale handelsmarkt op het gebied van stationery, kantoorbenodigdheden, hobby’s, handwerkartikelen en kunstenaarsbenodigdheden.

Meer dan 87.000 bezoekers uit 161 landen begaven zich naar het beursgebouw in Frankfurt om hoogtepunten en nieuwe producten te ontdekken. “Het hoge kwaliteitsniveau en de internationale aard van de beurzen zijn een van de meest beslissende factoren of mensen komen. Interactiviteit, emotionaliteit en intelligente verbanden tussen de analoge en digitale werelden zijn de belangrijkste drijvende krachten voor het komende zakenseizoen”, aldus Detlef Braun, directielid van Messe Frankfurt. “Ons trio van beurzen genereert de juiste impulsen hiervoor.”

Het concept om de drie beurzen te combineren trekt bezoekers van over de hele wereld naar Frankfurt: na Duitsland waren de meest bezoekende landen Italië, Nederland, de Verenigde Staten, Frankrijk en Rusland. Grote toenames werden genoteerd uit China en de VS. “De hoeveelheid internationale bezoekers is erg groot, daar zijn we erg blij mee. De stemming in de markt is positief”, aldus Kathrin Völker, Managing Director van Räder GmbH. De bezoekersstructuur is het verschil: 76 procent van de bezoekers zijn topmanagers. “Het zijn zonder twijfel de beleidsmakers die naar Frankfurt komen”, bevestigt Kerstin Winkler, Marketing Marabu.

Unieke productmix en emotie inspireren de handel

Decoreren, geven, schrijven en handwerken komen dichter bij elkaar in de detailhandel en bij consumenten. De winkelervaring is hierbij zeer van belang. De drie beurzen tonen een spectrum aan producten en toekomstige trends om te gebruiken in de winkel. De retailer ziet Christmasworld, Paperworld en Creativeworld als belangrijke beurzen. De mate van tevredenheid van bezoekers staat op een zeer hoog niveau met 95 procent.

Meer informatie

www.paperworld.messefrankfurt.com

Gepubliceerd op: 07-02-2019

Reacties

Comments