De pracht van technisch keramiek

Spring is here! De vrolijke kleuren kunnen dan ook niet ontbreken in het modebeeld. De sieraden uit de Godina collectie van My Bendel zijn stuk voor stuk bijzondere pronkstukken die perfect aansluiten bij de kleurrijke voorjaarstrends van 2019. Met de beste grondstoffen, van mooi glimmend, technisch keramiek in combinatie met edelstaal, creëert My Bendel een prachtig high-tech sieraad dat elke vrouw siert. High-tech keramiek is heel anders dan die van een vaas. We vertellen u graag meer hierover!

Elk detail van het sieraad vergt precisie en vakkennis, waarbij speciale klei wordt gemengd en fijngemalen tot poeder. Vervolgens wordt dit gemixt met zirkonia en speciale kleurstof. Voor ieder ontwerp heeft My Bendel een speciale mal waarin het poedermengsel wordt geperst in de juiste vorm. Vervolgens wordt dit gebakken in een zuurstofvrije oven bij een temperatuur van 1600 ᵒC. Tot slot wordt het sieraad gepolijst tot een mooi glanzend eindproduct of verder geassembleerd met edelstalen onderdelen. Het edelstaal dat verguld is krijgt een speciale coating die is aangebracht door middel van de specialistische PVD-techniek. Een werkwijze die staat voor langdurig kleurbehoud.

De voordelen van high-tech sieraden

  • Verkleurt niet
  • Blijft glanzen
  • Hypoallergeen
  • Krasvast
  • Naganoeg onbreekbaar

De Godina collectie biedt u een breed assortiment van ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. De combinatie van keramiek en edelstaal zorgt ervoor dat elk My Bendel sieraad hypoallergeen is en mooi blijft zonder te poetsen. En met de zomer voor de deur is het ook prettig om te weten dat je met een keramieke ring gewoon kan gaan zwemmen in een zwembad of lekker naar het strand kan gaan. De sieraden zijn bovendien betaalbaar, waardoor uw klanten blij zijn met deze heerlijk draagbare sieraden.

Dealer worden?

Benieuwd naar deze collectie? Neem direct contact op met een My Bendel adviseur.

https://www.mybendel.com/

Gepubliceerd op: 09-04-2019

Reacties

Comments