Present Time presenteert: Subtle Luxury & Native Nomads

Komend najaar en winter staan in het teken van natuur, rust, tevredenheid en rijkdom. Speciaal hiervoor heeft Present Time haar collectie opgedeeld in twee thema’s: Subtle Luxury & Native Nomads. Met nieuwe kleuren en materialen heeft Subtle Luxury een warme update gekregen, terwijl Native Nomads ons kennis laat maken met de opkomst van natuurtinten die rust uitstralen.

De kleuren geel, groen, roze, warmrood en donker­ blauw hadden al een sterke opkomst in de zomercol­lectie van Present Time. Deze kleuren zijn ook weer terug te vinden in de wintercollectie. Samen met goud, messing en brons krijgt het interieur een rijk gevoel en zijn nog steeds helemaal van nu. Goud is het symbool voor de zon, warmte, rijkdom en reputatie. Rood wordt geassocieerd met liefde, passie en geluk. Terwijl groen een rijk gevoel geeft van gezondheid, natuur en vitaliteit. Allemaal kleu­ren die een luxe en gefortuneerd gevoel geven en daarom nog steeds in het thema Subtle Luxury aanwezig zijn.

Mixen en matchen: graag!

Dit najaar staat ook in het teken van natuurtinten, diverse bruin tinten gaan belangrijker worden in het interieur. Kleuren als zand bruin, klei bruin en cognac gaan we steeds vaker zien. Ok de sunkissed kleuren zoals okergeel, vervaagd roze en vergrijsd groen zijn perfect voor deze wintercollectie. Deze passen sa­ men met de natuurlijke materialen perfect in het thema Native Nomads.

Ook de kleurtrend van winter 2019: Coral Pink, mag niet ontbreken in de collectie van Present Time. Zo zijn de succesvolle flipklokken uitgebreid met een limited edition met coral pink accenten. Er zijn ook klokken, lampen en andere woonaccessoires beschikbaar in deze speciale kleur. Combinaties in het interieur mogen weer wat spannender en kleurrij­ker zijn. Alles kan: kleuren, stijlen en printjes. Mix en match er vooral op los om een perfecte style group te maken.

Bezoek Present Time op TrendZ in Gorinchem, stand B110.

Meer informatie:

www.presenttime.com

Gepubliceerd op: 24-08-2019

Reacties

Comments