Preview: Parel van de Antillen

In Trendline verscheen een mooi artikel met Desi Merite, eigenaresse van conceptstore By Sea & Sand op de Antillen. “Na mijn studie Mode & Kleding was de Kunstacademie de volgende stap, maar eerst een half jaar even iets anders en dat werd Curaçao. Die zes maanden werden langer en inmiddels heb ik er nu tweeëntwintig jaar een winkel”.

 “Het team bestaat uit zes leuke meiden en ik zeg altijd tegen ze: “Zonder jullie is dit er niet”. Samen moeten we een goede service bieden, want het gaat niet alleen om mooie spullen. Het belangrijkste is dat klanten met een goed gevoel weggaan. Zo besteden we ook veel aandacht aan het inpakken. We gebruiken van die leuke stickers met quotes en geven er een mooi tasje bij. Tegen iedereen die hier werkt zeg ik: “Neem je tijd en pak alles leuk in”. Ook voor de klant moet het een cadeautje zijn, om te geven of voor henzelf. Inkopen doe ik in het buitenland, met name Europa. Ik haal veel spullen uit Nederland en Scandinavië. Inspiratie haal ik overal vandaan, maar vooral uit bladen. Ik ben dol op tijdschriften. Natuurlijk zie je ook de trends als je naar beurzen gaat. Zo bezoek ik voor lifestyle altijd de showUP en vorig jaar ben ik voor het eerst naar Maison & Objet geweest. Voor de beachwear ga ik naar Bodyfashion Center in Almere. Toch vaar ik mijn eigen koers en volg ik mijn onderbuikgevoel. Een trend in het buitenland, hoeft hier niet in te zijn en het moet wel bij ons concept passen”.

Lees verder in Trendline Magazine

Geprikkeld om meer te lezen? Lees dan snel verder in Trendline Magazine

Gepubliceerd op: 18-06-2018

Reacties

Comments