Prospectt toont nieuwe collecties

Prospectt heeft een passie voor mooie merken. Het bedrijf staat bekend als een inspirerend merkenhuis voor onder andere woonwinkels, conceptstores en gift shops. Op showUP 2019 deelde Prospectt enkele van haar nieuwe aanwinsten met ons.

Nieuwe merken

Relatief nieuw in het merkenhuis van Prospectt zijn Rivsalt en Gusta. Rivsalt is ontworpen door de Zweedse ondernemer en ontwerper Jens Sandringer. Jens bedacht het concept in 2013 tijdens een diner in een Japans teppanyaki-restaurant in Beijing. Zoutkristallen uit bijzondere plekken van de wereld, lange peper uit Indonesië en zoethout uit Italië maken je gerecht heel bijzonder. Gusta producten passen hier dan ook heel goed bij. Ze geven je speciale momenten net dat beetje extra sfeer. Of het nou een fijne warme kop thee is of een heerlijke maaltijd, met de producten van Gusta wordt het allemaal net iets gezelliger.

Nog nieuwer bij Prospectt zijn de merken BergHOFF en Zenza. Zenza werd vooral beroemd met zijn prachtige lampencollectie en trok de aandacht van ontwerpers en stylisten wereldwijd. Tegenwoordig is er grote waardering voor het handwerk dat zo kenmerkend is voor de collectie. BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert. De passie voor koken en een scherp oog voor detail resulteren in producten die zijn aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en hun functionaliteit. Zo heeft Prospectt weer duidelijk een paar toppers in huis weten te halen, waar ze op de beurs ook flink aandacht mee wisten te trekken.

Meer informatie

www.prospectt.nl/onze-merken

Gepubliceerd op: 08-02-2019

Reacties

Comments