Reisenthel is klaar voor vernieuwing

Sinds jaar en dag is Croon & Croon Design trotse distributeur van het merk reisenthel. De afgelopen tijd heeft reisenthel zich toegespitst op vernieuwing en verandering. Dat is gelukt met twee gloednieuwe reisbenodigdheden.

Reisenthel komt met de nieuwe ‘Overnighter’ en ‘Daypack’. Deze twee tassen bieden veel ruimte en trekken de aandacht door de combinatie van gecoate en niet-gecoate canvasstoffen. De tassen zijn verkrijgbaar in vier mooie kleuren: oranje, roodbruin, blauw en zwart. De stijlvolle reistassen zijn met name gericht op jonge stedelingen. Met een nieuwe design, nieuw materiaal en een nieuwe doelgroep slaat reisenthel een nieuwe weg in.

Overnighter

De Overnighter is voorzien van een grote opening met ritssluiting, verschillende vlakken en een compartiment met ritssluiting voor je telefoon. De draagriem is voorzien van extra vulling, zodat de tas comfortabel te dragen blijft.

Daypack

Dit is een echte allrounder. Het twee-in-één principe maakt dat de Daypack gebruikt kan worden als hippe handtas of casual rugzak.

Meer informatie

reisenthel.com

Gepubliceerd op: 16-04-2018

Reacties

Comments