Het Scandinavische Mrs. Mighetto brengt sprookjes tot leven

Wie is er niet opgegroeid met sprookjes waarin fantasiefiguren zoals elfjes de boventoon voeren. Reden voor het Zweedse merk Mrs. Mighetto om deze droomwereld tot leven te brengen in een magische nieuwe collectie? Met posters, kaarten, schriftjes, slingers en wallfriends vol fantasie, geschiedenis en mysteries, is het mogelijk elke ruimte te veranderen in een magische wereld. 

Fantasiefiguren

Feeën, elfjes, engeltjes en andere fantasiefiguren staan centraal in de collectie van Mrs. Mighetto. Denk aan dieren met vleugels of lieve konijntjes met grote oren. De fantasiefiguren kijken je aan met hun prachtige ogen, waardoor het lijkt alsof je zelf onderdeel uitmaakt van het sprookje.

Ontwikkel een fantasiekamer

Scandinavisch design vindt steeds vaker haar weg naar de Nederlandse kinderkamer. De posters, guirlandes, stationery en wall friends van Mrs. Mighetto zijn vanwege de originaliteit en magische uitstraling erg geliefd bij zowel kinderen als hun ouders. Met de posters van Mrs. Mighetto creëer je een leuke blikvanger aan de wand door een aantal posters in verschillende formaten bij elkaar te hangen. Of laat je fantasie de vrije loop en laat wat papieren fantasiefiguren (wallfriends) rondfladderen door de kamer. Stijl het geheel af met een slinger vol konijntjes, eenhoorns of luchtballonnen en sprookje kan beginnen.

Meer informatie 

mrsmighetto.com

Gepubliceerd op: 24-07-2018

Reacties

Comments