Scents & Senses: a passion for fragrance!

De succesformule van de drie merken die Scents & Senses voert, heeft het eerste half jaar van 2019 veel losgemaakt in de markt. Vanaf 1 januari 2019 is Scents & Senses distributeur van Woodwick. De combinatie van de merken Yankee Candle, Woodwick en Millefiori Milano biedt menig klant meer kansen.

De drie merken vertegenwoordigen een breed pakket aan diverse geurgroepen en worden in conceptmatige presen­taties gedisplayd. De presentatiemeubels worden door Scents & Senses in bruikleen geïnstalleerd op locatie. Na installatie verzorgen zij voor u en uw medewerkers een verkoop­ en producttraining. Hiermee ontzorgt Scents & Senses de ondernemer die kiest voor kwaliteit. De merken kennen een constante ontwikkeling en zijn toegespitst op elk seizoen. Met de merkencombinatie bedient u als onder­ nemer een brede doelgroep.

Yankee Candle

Al 50 jaar is Yankee Candle marktleider op het gebied van geurkaarsen van de hoogste kwaliteit. Met haar iconische pot en een breed geurenpakket is Yankee Candle niet meer weg te denken uit de Home Fragrance markt. Elk kwartaal brengt Yankee Candle nieuwe geuren uit om in te spelen op de seizoenen. Ook presenteert Yankee Candle steeds nieuwe methodes van geurverspreiding zoals pre­ fragranced reeds. Yankee Candle wordt geroemd om haar lange brandtijden en haar natuurgetrouwe geuren. De ‘schone’ verbranding geeft consumenten een geweldige geurbelevenis.

WoodWick

WoodWick staat bekend om haar overheerlijke geuren en om de soja blend­wax die zij gebruikt. Uiteraard is het unieke knisperende geluid kenmerkend voor het branden van kaarsen met een houten lont. Vanaf 2019 voert Scents & Senses 54 verschillende geuren in het basispakket. Daarnaast voert ze 19 Trilogy­geuren, beschikbaar in drie vormen. De elegante en sfeervolle Ellipse­vorm is favoriet bij elke WoodWick­gebruiker. WoodWick is aangenaam voor eigen gebruik, maar is ook uitermate geschikt om als stijlvol cadeau weg te geven. De fraai vormgegeven nieuwe reed diffusers zijn een juweel voor in elke huiskamer.

Millefiori Milano

Millefiori Milano is de grootste reed diffuser­producent in Europa en staat bekend om haar stijlvolle vormgeving en kwaliteit. Dit geeft een extra dimensie aan het aanbod in de markt en is onderscheidend in haar perfecte balans in het aanbod aan geuren. Ook Millefiori is constant in ontwik­ keling en speelt in op de trends én op de seizoensinvloe­ den. Op de beurs vindt u de nieuwe Selected­geurlijn. Deze lijn heeft een unieke uitstraling met een eindeloos design.

Bezoek Scents & Senses op TrendZ, standnummer K.138.

Meer weten?
www.scents-­senses.nl

Gepubliceerd op: 23-08-2019

Reacties

Comments