Serve up the good times met Bowls and Dishes

Het nieuwe Espuma servies van Bowls and Dishes is een echte eyecatcher op de (buiten)tafel. Het patroon van het aardewerk doet wat aan marmer denken, maar is in werkelijkheid een aaneenschakeling van luchtbellen. Hier is de naam Espuma ook aan ontleend, wat Spaans is voor schuim. Espuma’s worden vaak door chef-koks gebruikt om smaak, kleur en beleving toe te voegen aan een gerecht. Met dit servies kun je dit effect versterken. 

De Espuma lijn is verkrijgbaar in twee kleuren: misty mint en cool grey. In het najaar brengt Bowls and Dishes nog een derde kleur uit. De borden en schalen zijn esthetisch van vorm en passen perfect op een moderne stijlvolle tafel. Extra leuk aan dit aardewerk is, dat het glazuur is met de hand aangebracht, waardoor elke schaal en elk bord anders is.

De Espuma lijn combineert heel mooi met de donkere robuuste serveerplanken van de Pure Rose Wood lijn.

Bowls and Dishes

Bij Bowls and Dishes ben je op de juiste ‘spot’ voor culinaire lifestyleproducten. Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven. Serve up the good times!

Voor meer informatie voor de retailer: webshop.bowls-dishes.com

Bowls and Dishes BV, Ordelven 5, Berkel-Enschot  verkoop@bowls-dishes.com  +31 (0)13 5440144

Gepubliceerd op: 19-07-2019

Reacties

Comments