Serveer smaak met de nieuwe planken van Bowls and Dishes

De nieuwste serveerplanken van Bowls and Dishes zijn van robuust donker hout gemaakt en afgewerkt met stoere zwarte metalen grepen.

Het Sheesham hout, ook wel Indian Rosewood genoemd, heeft een warme kleur en een mooie opvallende tekening met afwisseling tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Elke plank is uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft. De zwarte metalen handvatten zijn niet alleen handig in gebruik, maar geven de planken ook een stoer uiterlijk. Pure Rose Wood is zeer duurzaam. Het hout gaat lang mee, door de dichtheid van het hout. Ook wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.

De Pure Rose Wood serie bestaat uit langwerpige planken met een metalen handvat aan de bovenkant. Daarnaast zijn er ook 4 cm dikke ronde, vierkante en rechthoekige planken met handvatten aan beide kanten verkrijgbaar.

Serve up the good times met Bowls and Dishes

Bij Bowls and Dishes ben je op de juiste ‘spot’ voor culinaire lifestyleproducten. Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven.

Meer informatie

www.Webshop.bowls-dishes.com

Bowls and Dishes BV, Ordelven 5, Berkel-Enschot  verkoop@bowls-dishes.com  +31 (0)13 5440144

Gepubliceerd op: 06-06-2019

Reacties

Comments