showUP stands en hun verhaal #2: T&C Lifestyle

Op de afgelopen editie van showUP is Trendline langs verschillende stands geweest, met de volgende vraag: Hoe bevalt de beurs tot dusverre en zijn er nog spannende nieuwe producten verschenen die een plekje in de spotlight verdienen? Deze week leest u elke dag het antwoord van één van deze bedrijven. Als 2e in de reeks: T&C Lifestyle.

“showUp is een hele leuke beurs met veel interessante standhouders en inspiratie producten. De mensen die hier rondlopen zijn erg divers. Het zijn niet specifiek retailers, maar ook heel veel stylistes, designers, vloggers en dergelijke. Je hebt veel verschillende gesprekken dat is leuk. Het zorgt er wel voor dat het een mix is tussen een inspiratiebeurs en een koopbeurs. Het is belangrijk om je gezicht te laten zien en relaties op te bouwen.

Op het moment merken we veel aandacht voor onze nieuwere producten van Uhmm en Sackit. De opvouwbare lunchboxen van Uhmm spreken erg aan en er kwamen veel mensen naar vragen. Sackit is ook echt een heel bijzonder merk. Het is mooi Deens design en net wat anders dan wat we gewend zijn van audio- en muziekproducten. Je kan het zelf aanpassen aan je interieur, met verschillende frontjes bijvoorbeeld. Met name de draadloze powerbank Chargeit van Sackit heeft veel reacties opgeroepen. Je krijgt er een mooi zakje bij en het is een aantrekkelijk design. Zo ben je eindelijk van die vervelende kabels af, maar kun je toch twee smartphones onderweg volledig opladen met moderne QI technologie.”

Meer informatie

https://tenclifestyle.nl/

Gepubliceerd op: 10-02-2019

Reacties

Comments