Smeg presenteert een nieuw stijlvol design

De FAB28 en de FAB32 koelkasten van Smeg zijn iconen. De introductie van FAB is hét voorbeeld van een modern ontwerp dat van een functioneel product een opvallend meubelstuk in het interieur heeft gemaakt. De FAB28 en de FAB32 zijn aan de buitenkant slechts een klein beetje veranderd, maar van binnen zijn er vele nieuwe innovatieve technologische kenmerken.

De FAB28 en de FAB32 staan bekend om het creatieve en stijlvolle ontwerp. De koelkasten zijn verkrijgbaar in vele verschillende versies, onder andere de FAB28 specials; Union Jack, Italiaanse tricolore en het Blackboard model – waar je daadwerkelijk op kunt schrijven – en in 15 prachtige kleuren. De kleuren Taupe, Emerald Green en Ruby Red worden hier nu aan toegevoegd.

Met een sterke persoonlijkheid en unieke stijl zijn de FAB28 en de FAB32 voorlopers in de populaire 50’s woonstijl. Het vintage uiterlijk heeft ervoor gezorgd dat een essentieel apparaat in het huishouden getransformeerd is naar een klassiek item dat perfect past in ieder interieur. Geen wonder dat de Smeg Jaren 50 koelkasten de show stelen in veel reclames, internationale films en op social media. Vandaag de dag is het dan waarschijnlijk ook één van de meest herkenbare keukenapparaten ter wereld.

De glanzende chromen details benadrukken de zachte ronde vormen van de koelkast en door de nieuwe smallere deurscharnieren zijn de FAB28 en de FAB32 nog eleganter. De technologische innovaties garanderen hoogwaardige en maximale efficiëntie. Door de introductie van het Multiflow systeem wordt koelen geoptimaliseerd. Dit systeem verspreidt
de temperatuur evenrediger in het hoofd component en in de fruit- en groentelades, waardoor energieverlies wordt voorkomen. Bovendien is er een 0 graden component toegevoegd, deze temperatuur is perfect om vlees en vis vers te houden. Ook is er een anti-ice back panel toegevoegd, dit voorkomt het vormen van ijs in de koelkast. Aan beide zijden zijn er energiezuinige ledlampen geplaatst, zodat elke hoek van de koelkast goed belicht wordt. Dankzij deze en de andere technische aspecten zijn de FAB28 en de FAB32 koelkasten beoordeeld als A +++, de meest efficiënte energieklasse.

Door alle vernieuwde functionaliteiten hebben de FAB28 en de FAB32 koelkasten zich opnieuw bewezen als de perfecte mix tussen technologie en stijl. Al 70 jaar combineert Smeg esthetisch met technologisch onderzoek om apparaten te creëren die de keuken stijlvol en functioneel maken, met Smeg-filosofie en Made in Italy-topkwaliteit.

In 2019 worden deze nieuwe innovaties ook op de FAB5, FAB10, FAB30 en de FAB50 uitgevoerd.

Meer informatie 

www.smeg.nl 

Gepubliceerd op: 11-12-2018

Reacties

Comments