Smeg toont breed assortiment op Spotlight

De nieuwe klein huishoudelijke apparaten van Smeg zijn echte eyecatchers, ontworpen voor degenen die zich een chef in de keuken willen wanen. Tijdens de voorjaarseditie van Spotlight, de vakbeurs voor onder meer de branches koken, gedekte tafel, woonaccessoires, design en lifestyle, in de Beursfabriek in Nieuwegein, liet Smeg het uitgebreide assortiment van klein huishoudelijke apparatuur zien. Deze collectie is gebaseerd op het jaren 50 assortiment en wordt dit jaar verder uitgebreid. Wij hebben er een aantal voor u uitgekozen!

Melkopschuimer

De Smeg melkopschuimer MMF01, met inductieverwarming, is de perfecte aanvulling op de reeds bestaande espressomachine ECF01. Door de 6 voorgeprogrammeerde functies, is het maken van een cappuccino, café latte, warme/ koude chocolademelk of een ijskoffie geen probleem. De RVS kan heeft een capaciteit van 500 milliliter voor het verwarmen en 250 milliliter voor het opschuimen van melk. De schenkkan is vaatwasser bestendig en voorzien van een ergonomisch handvat dat koel blijft tijdens het verwarmen. De melkopschuimer wordt leverbaar in 7 kleuren en zal naar verwachting Q4 2019 beschikbaar zijn.

‘Sicily is my Love’

De Dolce & Gabbana collectie ‘Sicily is my Love’, wordt dit jaar uitgebreid met: de slowjuicer SJF01DGEU, broodrooster 2×4 TSF02DGEU & broodrooster 4×4 TSF03DGEU, keukenmachine SMF03DGEU, espressomachine ECF01DGEU, staafmixer HBF01DGEU en de filterkoffiemachine DCF02DGEU.

Special Editions

Maak het ontbijt nu nog specialer met de Special Edition waterkoker en broodrooster 2×2 van Smeg. Het reeds uitgebreide kleurenpallet wordt aangevuld met speciale edities. De waterkoker KLF03 zal beschikbaar komen in het Goud en Rosé goud. De broodrooster 2×2 TSF01 zal beschikbaar komen in het Goud, Rosé goud en Union Jack ofwel de Engelse vlag. Verwachte beschikbaarheid van alle Special Editions is Q3 2019.

De Smeg klein huishoudelijke apparaten zijn ontwikkeld om uitstekende prestaties in de keuken te leveren. Het zijn echte eyecatchers die speciaal zijn ontworpen voor degenen die zich graag laten omringen met kleur, design en bijzonder ontwerp.

Meer informatie

https://www.smeg.nl/

Gepubliceerd op: 25-03-2019

Reacties

Comments