SNURK maakt van slapen en bankhangen een feestje

SNURK ‘for horizontal living’ maakt van slapen en bankhangen graag een feestje. Kenmerkend voor het merk zijn de fotoprints, die altijd origineel en ‘homemade’ zijn. Twee jaar geleden voegden SNURK, naast beddengoed en sierkussens, ook ‘Horizontal Wear’ toe aan de collectie. Een mix tussen pyjama, jogging- en huispak. 

Geschikt voor elke leeftijd 

Zoals men van SNURK gewend is, staan opvallende fotoprints centraal. En daarbij beperken de ontwerpers zich niet tot één thema, maar maken ze een reeks uiteenlopende designs die geschikt zijn voor het hele gezin. Want SNURK vindt dat elke print geschikt moet zijn voor elke leeftijd, maat of geslacht. Dus zijn bij SNURK de kleinste baby kruippakjes tot en met de dames en heren truien voorzien van dezelfde prints.

Biologisch

Horizontal Wear van SNURK wordt gemaakt van zacht biologisch stretch katoen. De stoffen worden geweven en bedrukt volgens de GOTS-normen, de strengste regels voor biologisch katoen. Alle SNURK-producten worden mens- en planeetvriendelijk geproduceerd in Portugal.

Van Banana Grey tot aan Paper Jungle

Het leuke aan de Horizontal Wear collectie van SNURK is dat de kleding in alle soorten en maten te verkrijgen is. Zo is er voor de fruitliefhebbers de Banana Grey outfit. Ben je toch meer een avonturier dan kan je misschien beter voor de Paper Jungle outfit kiezen. Liever iets schattigs voor de kleine? Kleed je kind dan aan met de Crazy Cat Eyes outfit. Naast deze drie is er ook nog keuze uit Knitted Flowers, Pom Pom, Rockets & Peacock Fur, Whale by The Dybdahl, Rooster en Twirre Burgundy Red & Twirre Steel Grey.

Meer informatie

snurk.nl

Gepubliceerd op: 23-07-2018

Reacties

Comments