Soxs presenteerde haar wollen zomersokken op de showUP

Op 4 en 5 februari vond in de Expo Haarlemmermeer weer de showUP plaats; dé vakbeurs voor home en gift! Net als voorgaande edities vonden weer veel creatievelingen hun weg naar deze beurs. Het is een inspirerende beurs, met veel bekende én onbekende merken. Soxs presenteerde tijdens de showUP haar welbekende wollen sokken én een nieuwigheidje.

Nieuw van Soxs

We kennen Soxs van de heerlijke wollen sokken. Het zijn lange modellen, waarmee je in de winter altijd warme voeten hebt. Gedurende de showUP presenteerde Soxs haar nieuwste model: het ‘Low Model’. Deze sokken zijn ook van wol gemaakt, maar zijn in tegenstelling tot de wintersokken, is het nieuwe model korter. Deze sokken komen net tot voorbij de enkel.

Deze korte sokken zijn ideaal voor de zomer. Nu horen we u denken: “wol in de zomer?”. Jawel! Wollen sokken houden uw voeten in de zomer juist koel. Denk maar eens aan schaapjes in de zomer in de wei, die dan ook nog hun wollen ‘jasje’ aanhebben. Ook het wollen zomerdekbed dient ter afkoeling. Zo ook deze nieuwe sokkenlijn.

Het bijkomend voordeel is de anti-slip aan de onderkant, zodat je er ook nog eens in huis kunt rondlopen zonder uit te glijden. Trendline is fan!

Meer informatie

www.soxs.co

Gepubliceerd op: 10-02-2018

Reacties

Comments