Spotlight najaar 2019; inspiratie en speelgoed

Op 15 en 16 september vond de najaarseditie van Spotlight plaats! Het vakevent voor de branches koken en tafelen, huishoudelijke artikelen, home en living, gifts, stationery, food, kinderproducten en waar meer dan ooit ook speelgoed centraal stond. Zo werd verder gebouwd op het succes van eerdere samenwerkingen met Speelgoed@Spotlight en De Woonindustrie. Drie keer zoveel ruimte betekent drie keer zoveel trends, beursplezier en inspiratie!

Bredemeijer

Met de inmiddels bekende Beursfabriek in Nieuwegein als locatie voelde Spotlight als thuiskomen. Bij de speelgoedafdeling was het twee dagen lang een drukke bedoeling en op de begane grond liep het na een wat rustige zondag ook vol op de maandag. Er was volop ruimte om inkopen te doen en te netwerken, maar vooral om je te laten inspireren. Er waren meer dan genoeg verschillende merken te vinden op deze editie. Zo waren bekende namen als Bowls & Dishes, Prospectt en TTP Concepts op de beursvloer aanwezig.

We willen graag met u delen wat voor moois wij allemaal op de beurs hebben gezien, dus hieronder volgt een mooi foto-overzicht!

Meer informatie

www.spotlight-event.nl

Gepubliceerd op: 19-09-2019

Reacties

Comments