Spotlight: Ondernemen, netwerken en inkopen

Tijdens Spotlight op 15 en 16 september staat ondernemen centraal. In de Beursfabriek in Nieuwegein vind je alles om je bezoek succesvol te maken en je als ondernemer te kunnen onderscheiden. Naast aanbieders in het segment gedekte tafel, woonaccessoires, koken, wonen, cadeau, boeken, stationery en koffie & thee, speelgoed, kinderproducten en gifts opent ook De Woonindustrie haar deuren, waardoor Spotlight een enorm inspiratie- en inkoopplatform creëert: een ONE-STOP-SHOP voor de retailer!

Spotlight trakteert op een zeer gevarieerd aanbod exposanten en merken. Zoals bijvoorbeeld Haba. De innovatieve spellen, speelgoed, gifts en accessoires voor in huis zijn al jarenlang populair. En terecht; zowel kinderen als ouders worden blij van deze unieke hartverwarmende producten. Je vindt naast Haba ook Galt, Eureka! en Fehn op de stand van BeLONG.

Bij TTP Concepts maak je o.a. kennis met Outdoorchef. Ontdek hoe iedere culinaire uitdaging een eitje wordt met dit prachtige intelligente barbacuesysteem. Met de barbecue van Outdoorchef is het grillen van vis, vlees en groente een peuleschil. En je kunt er zelfs net zo eenvoudig pizza’s, ovenschotels en zelfs appeltaart mee maken. Naast de verschillende varianten barbecues is er ook een groot assortiment accessoires dat je erbij kunt verkopen.

IZY Bottles doet er alles aan om een verschil te maken in de wereld. De bottles zijn gemaakt van afbreekbare producten, gaan lang mee en hebben een mooie uitstraling. Plastic flesjes worden voorgoed verleden tijd! Een trend die nog wel een tijd actueel blijft of misschien zelfs blijvend is. Kom naar Spotlight en ontdek hoe je met IZY Bottles hier goed op kunt inspelen.

Meer informatie

Heb je nog geen ticket? Ga dan naar de website https://spotlight-event.nl/ om je gratis entreeticket te bestellen.

Gepubliceerd op: 16-08-2019

Reacties

Comments