SPOTLIGHT: ONDERSCHEIDEND

Op 15 en 16 september vindt Spotlight plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Op Spotlight zijn alle ingrediënten aanwezig om van je beursbezoek een succes te maken. Ook de woonindustrie opent haar deuren, waardoor Spotlight een enorm inspiratie- en inkoopplatform creëert: een ONE-STOP-SHOP moment!

KOM NIEUWE COLLECTIES SPOTTEN, NETWERKEN EN INKOPEN

Tijdens Spotlight draait alles om passie voor de branche, de ondernemer en de winkel. En dat laten we graag zien! Of het nu gaat om inkoop van producten of het aanbieden van diensten, de laatste trends en collecties of het uitbreiden van uw netwerk. Alles wat met uw branche te maken heeft, vindt u op Spotlight.

Maak kennis met aanbieders van gedekte tafel, woonaccessoires, koken, wonen, cadeau, boeken, stationery en koffie & thee op de begane grond. Voor speelgoed, kinderproducten en gifts kun je boven naar hartenlust kijken, spelen en inkopen.

Wat dacht je van bijvoorbeeld Immenz? Het is een van de vele exposanten die op de eerste verdieping staat. Immenz zijn aanwezig met o.a. Sticklets, de flexibele ‘stokken’ waar je mooie bouwwerken mee maakt. Lekker buiten spelen en tenten bouwen!

Helemaal hip! Word warm van de WOBS, heerlijke handverwarmers voor op de fiets in leuke designs. Deze en meer trendy producten vind je op de begane grond op de stand van DEsignLICIOUS!

Do you want coffee Or Tea? Or Tea mengt eerste kwaliteit biologische losse thee met natuurlijke ingrediënten en creëert zo haar eigen unieke blends. Daarbij is het ook nog eens oogstrelend verpakt en het assortiment bestaat uit o.a. prachtige bekers en glazen. Or Tea vind je op de begane grond.

SOCIAL MEDIA

Wilt je meer doen met Instagram? Dan kun je aansluiten bij de presentatie ‘Socials in the Spotlight: Tips of today’. Hier worden enkele handvatten aangereikt om je social media een extra boost te geven! Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig.

Heb je nog geen gratis entreeticket? Deze bestel je eenvoudig via deze link: https://registratie.spotlight-event.nl/nl/home Entree, parkeren en koffie is gratis. Je bent van harte welkom!

Gepubliceerd op: 11-09-2019

Reacties

Comments