Diversiteit en onderscheidende merken tijdens Spotlight

Op 15 en 16 september vindt Spotlight plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Spotlight is hét vakevent waar je alles vindt om je als retailer en ondernemer te kunnen onderscheiden. Aanbieders van gedekte tafel, woonaccessoires, koken, wonen, cadeau, boeken, stationery en koffie & thee tref je op de begane grond. Exposanten met speelgoed, kinderproducten en gifts staan op de eerste verdieping op Speelgoed@Spotlight. Ook de woonindustrie opent haar deuren, waardoor Spotlight een enorm inspiratie- en inkoopplatform creëert: een one-stop-shop moment!

Maak op kennis met Scratch, één van de kwaliteitsmerken van DAM. Fraaie designs, spelenderwijs leren, tijdloze schoonheid en traditionele materialen worden gecombineerd met een vleugje humor om kinderen naar hartenlust te laten spelen en fantaseren.

Exposant Koziol biedt in samenwerking met diverse designers verschillende collecties aan voor de gift-, keuken-, badkamer-, living en outdoorbranche. De trendy collecties spelen in op de markt en het seizoen zodat je altijd onderscheidende, functionele kwaliteitsproducten kunt aanbieden. Bovendien is het hele assortiment gebaseerd op cellulose en dus 100% zuiver materiaal en 100% recyclebaar.

Uitgeverij en producent van kadokaartjes, naam etiketten, naambedrukt lint en handelsdrukweg Mini-Art beschikt over een eigen DTP-afdeling zodat je nooit lang hoeft te wachten op creatief en uniek een ontwerpvoorstel. Het is een flexibele aanbieder met een groot kleuren spectrum lint en etiketten, terwijl de minimale bestelhoeveelheid laag is en voor iedere detaillist bereikbaar.

Meer informatie

Wil je weten welke exposanten en merken je nog meer treft tijdens Spotlight?

Ga dan naar www.spotlight-event.nl. Hier bestel je ook gelijk je gratis entreeticket.

Gepubliceerd op: 29-07-2019

Reacties

Comments