SPOTLIGHT: one-stop-shop voor de retailer

Op 15 en 16 september vindt Spotlight plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Spotlight is hét vakevent waar je alles vindt om je als retailer en ondernemer te kunnen onderscheiden. Aanbieders van gedekte tafel, woonaccessoires, koken, wonen, cadeau, boeken, stationery en koffie & thee tref je op de begane grond. Exposanten met speelgoed, kinderproducten en gifts staan op de eerste verdieping op Speelgoed@Spotlight. Ook de woonindustrie opent haar deuren, waardoor Spotlight een enorm inspiratie- en inkoopplatform creëert: een one-stop-shop moment!

Duik in de fantasierijke en wonderlijke wereld van de Lilliputiens bij exposant Mertex. De betoverende knuffels weten een bijzonder plekje te veroveren in het hart van zowel kinderen als volwassenen. Laat je inspireren bij Brabantia en maak kennis met haar mooie productlijnen. Waaronder de Bo Touch Bin, de unieke afvalemmer met de lange benen! Stijlvol, hygiënisch en duurzaam en prachtig in iedere keuken. In september denken we alweer aan de herfst en winter die gaan komen. Laat je verrassen tijdens Spotlight door de kleurrijke warme sjaals van Sjaal met Verhaal. Een heerlijk product om je klanten aan te bieden!

Meer informatie

Wil je weten welke exposanten en merken je treft tijdens Spotlight? Ga dan naar www.spotlight-event.nl. Hier bestel je ook gelijk je gratis entreeticket.

Gepubliceerd op: 18-07-2019

Reacties

Comments