Spotlight: Variatie en inspiratie

Op 15 en 16 september vindt Spotlight plaats in de Beursfabriek in Nieuwegein. Spotight is hét vakevent waar je alles vindt om je als retailer en ondernemer te kunnen onderscheiden. Aanbieders van gedekte tafel, woonaccessoires, koken, wonen, cadeau, boeken, stationery en koffie & thee tref je op de begane grond. Exposanten met speelgoed, kinderproducten en gifts staan op de eerste verdieping op Speelgoed@Spotlight. Ook de woonindustrie opent haar deuren, waardoor Spotlight een enorm inspiratie- en inkoopplatform creëert: een ONE-STOP-SHOP moment!

Maak tijdens Spotilght kennis met de prachtige plaids van het Zweedse merk Klippan op de stand van Dynamic Comfort. De collectie van Klippan staat al 140 jaar garant voor kwalitatief hoogwaardige textielproducten voor binnen en buiten en bestaat uit een brede selectie van kleuren, patronen en materialen. Voor iedere smaak, leeftijd en gelegenheid is er wel een perfecte plaid. Een hartverwarmend en comfortabel product om in je assortiment te hebben!

Op de stand van Clip Quality Brands vind je o.a. het merk Flora Castle, de bekende unieke collectie servies en keukentextiel met de karakteristieke kleurrijke ontwerpen. Flora Castle is van hoge kwaliteit en gaat een leven lang mee. De producten hoeven niet in één keer aangeschaft hoeven te worden als complete set. Je kunt namelijk eindeloos combineren omdat de mix van artikelen en designs perfect bij elkaar passen!

Bigjigs Toys komt naar Spotlight met een gevarieerd assortiment speelgoed van goede kwaliteit, De artikelen worden uit voorraad geleverd en zijn eerlijk geprijsd. Bekijk de collectie Green Toys; prachtige designs, onverwoestbaar en van gerecyclede melkcontainers. Een must have voor wie graag mooi én verantwoord speelgoed aanbiedt!

Meer informatie

Wil je weten welke exposanten en merken je treft tijdens Spotlight? Ga dan naar www.spotlight-event.nl. Hier bestel je ook gelijk je gratis entreeticket.

Gepubliceerd op: 02-08-2019

Reacties

Comments