Spotlight voorjaarseditie 2019: Spot-on & Trendy

Op 10 en 11 maart 2019 vond de voorjaarseditie van Spotlight plaats! Het vakevent voor de branches koken en tafelen, huishoudelijke artikelen, home en living, gifts, stationery, food, speelgoed en kinderproducten. De combinatie met speelgoed@Spotlight én de Woonindustrie werkte uitstekend. Zo was er de ruimte voor drie keer zoveel trends, drie keer beursplezier en drie keer inspiratie! Het waren dan ook zeker twee geslaagde dagen!

De beurs was ditmaal verhuisd naar een nieuwe locatie: De Beursfabriek in Nieuwegein. Er was weer volop ruimte om inkopen te doen en te netwerken, maar vooral om je te laten inspireren. Hiervoor waren de verschillende inspiratieroutes bij uitstek geschikt. Ook waren er meer dan genoeg verschillende merken te vinden op deze editie. Zo koos Villeroy & Boch er voor het eerst sinds jaren weer voor om op een Nederlandse beurs te gaan staan. Hierbij kozen zij specifiek voor Spotlight en dat is natuurlijk niet zonder reden!

We willen graag met u delen wat voor moois wij allemaal op de beurs hebben gezien dus hieronder volgt een mooi foto-overzicht. Voor een uitgebreidere terugblik weten we u volgende week te vinden wanneer onze Spot@light uitkomt. Hou onze site in de gaten!

Meer informatie

https://spotlight-event.nl/

Gepubliceerd op: 19-03-2019

Reacties

Comments