Startup LABFRESH financiert innovatieve hightech-broeken in recordtijd

Na de vlekwerende overhemden en t-shirts lanceert het Amsterdamse modelabel eproductie van hun eerste broek.

Het FashTech-label LABFRESH heeft in recordtijd zijn vierde financieringsdoel voor de Kickstarter-campagne bereikt. Na slechts 2 uur werd het financieringsdoel voor de eerste broek met FreshCore™ technologie al gehaald.

Dit succes is het bewijs van een grote belangstelling van de consument voor duurzame en vuilafstotende kleding. Ondertussen gaat de crowdfunding van de eerste LABFRESH-broek door tot 22 november 2019.

Na zich gespecialiseerd te hebben in t-shirts, poloshirts en overhemden met hydrofobe, geurbestendige en onderhoudsvriendelijke eigenschappen, zet LABFRESH nu de volgende stap en voegt broeken toe aan het assortiment. De katoenen broeken, die in eerste instantie in de kleuren marineblauw en beige worden geproduceerd, vullen het assortiment van het modemerk aan. Voor de financiering van de productie vertrouwt LABFRESH op het Kickstarter crowdfunding platform, dat binnen één dag meer dan € 60.000 aan voorbestellingen van meer dan 500 supporters ontving. De levering van de broek is gepland voor april 2020.

Meer informatie

https://labfresh.eu/

Gepubliceerd op: 29-11-2019

Reacties

Comments