Stoere leren schorten van Xapron

Ontdek de ambachtelijk gemaakte schorten van Xapron. De stoere lederen musthaves zijn ontworpen en gemaakt in een atelier in Waalwijk. Ze hebben een industriële look en zijn ‘Made in Holland’.

De beste dingen in het leven worden mooier naarmate ze ouder worden. Neem een goede fles wijn, mooie kaas of George Clooney. Dat geldt ook voor de leren schorten van Xapron. Hoe meer je het leren schort gebruikt hoe beter hij er uit gaat zien. Ze zitten comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. Door de souplesse van het leer vallen ze bovendien mooi om elk lichaam. Elk schort heeft een prachtige uitstraling en wordt in de hals en de taille afgewerkt met stevig (natuurlijk gelooid) tuigleer. De collectie bestaat uit acht soepele leersoorten. Hier komen er regelmatig nieuwe leersoorten en kleuren bij.

Schorten met een kusje

De schorten worden met de hand gemaakt in leerstad Waalwijk. Elk stuk is uniek en er wordt uitsluitend gewerkt met soepel leer. Een Xapron schort is daarom licht en flexibel. Achter de naam gaat een mooi verhaal schuil. Oprichter en eigenaar Peter Vrins bedacht de naam X(apron), vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten en voegde daarom een X(kus) toe aan de Engelse naam Apron.

Trendline-Xapron-2017-06-2

Over Xapron

Begin 2016 startte het merk met een nieuwe lijn leren schorten. In hetzelfde jaar stonden ze al op beurzen als Modefabriek (Amsterdam). Ook Herman den Blijker is fan. Xapron verkoopt een groot gedeelte van hun lederen accessoires bij Loods 5, Nijhof in Baarn en via kleine gespecialiseerde keukenwinkels en giftshops.

Meer informatie: www.xapron.com

Gepubliceerd op: 02-06-2017

Reacties

Comments