Trendline op onderzoek: Het succes van Scentmoods

De Scentmoods geurmachines van Scentchips zijn steeds vaker terug te zien in Nederlandse winkels en woonkamers. Met een divers aanbod van prettige aroma’s zijn de apparaten bij uitstek geschikt voor het creëren van een fijne sfeer. Trendline werd nieuwsgierig na het horen van alle positieve geluiden en besloot om nader op onderzoek uit te gaan bij een ervaringsdeskundige op het gebied van professioneel Scentmoods-gebruik. Bij Relax Outdoor in Schijndel weten en kunnen ze alles op het gebied van spa, zwembad en sauna, maar sinds enige tijd ook van Scentmoods. In een gesprek met Jereau van den Heuvel van Relax Outdoor probeerden we te achterhalen waarom de geurmachines van Scentchips zo van waarde zijn voor deze outdoor-experts.

Dus Jereau, hoelang maken jullie al gebruik van Scentmoods in de winkel?

We hebben er twee in de winkel. Eentje gebruiken we nu een kwartaal en de andere al ruim een jaar.

En hoe kwam je erbij om het te gaan gebruiken?

Ik ken Paul Baas (eigenaar van Scentmoods, red.) persoonlijk en ik ken het bedrijf erg goed. Zodoende ben ik ermee in aanraking gekomen. Omdat ik de winkel graag een extra boost wou geven leek me het een goede combinatie om Scentmoods te gebruiken.

Bevalt het gebruik van de Scentmoods?

Ja, echt perfect. We krijgen er van klanten supergoede reacties over. We krijgen veel verschillende klanten over de vloer en iedereen ervaart het als erg prettig en het valt mensen meteen op. Met de juiste geuren kunnen we voor iedereen een mooie entree maken en een sfeer neerzetten die bij ons product past.

Wat zou je als het grootste voordeel omschrijven?

Naast de sfeerbeleving is het grootste voordeel voor ons is waarschijnlijk dat je er niet zelf op uit hoeft om bepaalde geuren of refills te gaan halen. Alles wordt netjes opgestuurd en het vergt haast geen moeite. Je opent de klep, doet er nieuwe olie in en je kan er weer een paar maanden tegenaan. Het is heel onderhoudsvriendelijk en biedt een mooie sensatie voor de klant, een toegevoegde waarde.

Beginnen je klanten er wel eens over?

Ja ze reageren erg positief. We hebben zelfs aan klanten van ons Scentmoods aanbevolen. Over het algemeen wordt het heel goed ontvangen.

Zou je het andere winkeliers dan ook aanraden?

Ja, absoluut.

Scentmoods biedt natuurlijk een brede selectie aan geuren, hebben jullie in de winkel een favoriet?

Voor ons persoonlijk is dat de Divine Dao. Die is niet té druk aanwezig en wordt door ons als de klant als heel prettig ervaren. Al blijft geur natuurlijk iets persoonlijks!

Scentmoods is momenteel beschikbaar in tien verschillende geuren. Klik op de foto’s hieronder om de selectie te bekijken!

Meer informatie

https://www.scentmoods.nl/

Gepubliceerd op: 17-06-2019

Reacties

Comments