Sunware heft het glas op nieuwe glazenkrat

Het zijn juist de meest fragiele en kwetsbare spullen die een goede opbergplek of vervoersoplossing nodig hebben. Zo ook glazen. In allerlei soorten en maten zijn ze er, maar een goede oplossing om ze op te bergen of vervoeren blijft toch schaars. Daar speelde Sunware op in. Het bedrijf ontwikkelde samen met een ware horecagigant de Sunware Square Glassware box. Hét opberg-  en vervoersmiddel voor tot wel 60 glazen in verschillende formaten en vormen.

De oorsprong van de Square Glassware box van Sunware ligt binnen de Square Multicrate serie van Sunware. Door de stevige Square Multicrate van 52 liter inhoud te voorzien van een handige vakverdeling ontstaat er een veilige manier om glazen op te bergen en te vervoeren. De glazen raken elkaar niet vanwege de beschermende vakverdeling en zijn daardoor tijdens opslag en transport optimaal beschermd tegen krassen en breuk. Daarnaast is de vakverdeling uitneembaar en doordat hij gemaakt is van polypropyleen kanaalplaat prima te reinigen indien nodig.

De Square Glassware box is beschikbaar in twee varianten. Een variant met 1 laag voor het opbergen en vervoeren van bijvoorbeeld 30 stuks longdrink-, wijn-, of champagneglazen. Maar ook een variant met 2 lagen voor maximaal 60 van de wat kleinere frisdrank- of bierglazen. De kratten zijn perfect stapelbaar, hebben handgrepen aan elke korte zijde en zijn voorzien van een deksel. Het krat is niet inklapbaar wat extra stevigheid biedt.

Meer informatie

www.sunware.com

Gepubliceerd op: 13-11-2018

Reacties

Comments