Sunware presenteert: nieuwe vershouddozen en voorraadbussen voor in de keuken

Opbergoplossingen voor vers en houdbaar voedsel staan over het algemeen niet bekend om het aantrekkelijke design. Met de nieuwe productlijn die Sunware lanceert, brengt de Nederlandse opbergspecialist daar verandering in. De lijn bestaat uit vier stijlvolle opbergoplossingen voor ‘droge’ ingrediënten en acht vershouddozen voor verse ingrediënten. “Want waarom zou je van het bewaren en meenemen van voedsel geen feestje mogen maken?”, vindt Erik van Geuns, Sales & Marketing manager bij Sunware.

De nieuwe producten zijn een uitbreiding van Sigma home, een succesvolle trendcollectie die functionaliteit, Scandinavisch design en de beste materialen samenbrengt. “Voorraadbussen en glazen weckpotten worden al lang niet meer achter dichte kastdeurtjes geplaatst”, aldus Jeannette Nijenhuis, Industrial Designer bij Sunware. “Tegenwoordig zijn het ware decoratie-items voor in de keuken, die trots tentoon worden gesteld in open nisjes en op houten planken. Onze nieuwe vershouddozen en voorraadbussen zijn daar speciaal voor ontworpen. Met name de tweekleurigheid – waarbij we donkere en lichte trendkleuren van 2019 combineren – zorgen voor een speels ombre-effect.”

Praktisch, functioneel en duurzaam

De voorraadbussen voor droge ingrediënten zijn er in vier maten en verschillende breedtes. De brede varianten zijn geschikt voor het opbergen van pasta’s, koekjes, crackers of noten, en de smallere varianten kunnen bijvoorbeeld gevuld worden met muesli, rijst, suiker of koffiecups. De opbergoplossingen voor verse ingrediënten bestaan uit zes formaten vershouddozen voor het bewaren van maaltijden, sauzen of soepen, een kaasdoos en een vleeswarendoos. “Hoewel het frisse design bij deze collectie enorm belangrijk is, doen we geen concessies op het gebied van functionaliteit en kwaliteit”, aldus Erik van Geuns, Sales & Marketing manager bij Sunware. “Integendeel, want aan alles is gedacht: handige grepen, een luchtdichte sealring, afgeronde hoeken voor goede hygiëne, een transparant doorkijkvenster en een stapelbaar ontwerp. Daardoor dragen de voorraadbussen en vershouddozen echt bij aan een duurzame en schone wereld, met minder voedselverspilling en verpakkingsmateriaal.”

Vanaf 12 februari zijn de nieuwe producten voor de vakhandel te bestellen, deze worden medio maart geleverd.

Meer informatie

www.sunware.com

Gepubliceerd op: 04-02-2019

Reacties

Comments