Sunware Sigma home: Praktisch en stijlvol opbergen

Vandaag de dag is een opbergartikel méér dan alleen praktisch, het fungeert als interieurelement, styling item, een finishing touch in je interieur. In keukenkastjes, open kasten, het TV meubel, op plankjes of gewoon op de vloer, onder het motto “opbergartikelen die gezien mogen worden” ontwikkelden Sunware de Sigma home collectie. De perfecte combinatie van stijlvol én praktisch!

Ronde vormen, een Scandinavische look & feel en de pure, strakke en vooral minimalistische vormgeving is wat onze Sigma home collectie karakteriseert. De hippe kleuren en speelse opties zoals een textiele voering en een vrolijk of stijlvol deksel zorgen dat de opbergboxen volledig naar eigen wens “aangekleed” kunnen worden. Dat maakt elke Sigma home box een aanwinst voor de open kasten, nisjes, plankjes of elk open meubelstuk in huis. Elk jaar wordt de collectie herzien om het kleurenpalet met bijbehorende prints trendy en actueel te houden.

Volledig volgens de laatste trends

De Sigma home collectie bestaat uit stijlcollecties die zorgvuldig zijn samengesteld op basis van de laatste trends in wonen en interieur. Door stijlcollecties te vormen gebaseerd op de laatste wonen- & interieurtrends kan een consument optimaal geïnspireerd worden om uiteindelijk de perfect match met een eigen interieurstijl te maken.

De trendwatchers van Sunware zijn dagelijks bezig om de laatste trends te monitoren en in kaart te brengen. Jaarlijks wordt de collectie dan ook herbekeken en geüpdatet met nieuwe kleuren, maten en decors. We blijven graag hip en trendy!

Mix & Match erop los!

Met 9 kleuren, 5 maten, 5 soorten deksels én allerlei accessoires om je box te ‘pimpen’ zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk. Met deksel zijn de boxen perfect stapelbaar en met een los verkrijgbare tray kan er ín de box zelfs een extra opbergniveau gecreëerd worden. De textiele voering geeft de box een “zacht” gevoel, verbreed het toepassingsgebied, en is makkelijk te demonteren zodat hij uitgewassen kan worden.

Alle Sigma home boxen hebben geïntegreerde handgrepen zodat je ze gemakkelijk kan dragen en oppakken. De soft-touch look en feel geeft een luxe, hoogwaardige uitstraling waardoor het échte blikvangers zijn in elk interieur.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Kom deze opbergpareltjes bewonderen op het Spotlight event op Hotspot C025.

Meer informatie

www.sunware.com

Gepubliceerd op: 15-09-2018

Reacties

Comments