T&C Lifestyle presenteert UNEVEN

Oesters zijn als ruwe bolsters met een blanke pit: ruw en ongelijkmatig aan de buitenkant, prachtig glanzend en glad aan de binnenkant. Perfect uneven! De bekende Oyster Candles van T&C Lifestyle zijn een groot succes en daarom is het tijd voor iets nieuws! Behalve een compleet nieuw jasje krijgen de Oyster Candles gezelschap van meer producten: ontdek de nieuwe duurzame Uneven-lijn van T&C Lifestyle.

T&C Lifestyle (her)gebruikt de oester­ schelpen van Hollandse bodem en vult ze met zuivere paraffine. Dit restproduct is niet extra belastend voor het milieu, bevat geen dierlijke vetten en is vrij van schadelijke stoffen. De oesters zijn UNEVEN en daardoor staan ze het mooist op een schaal met een laagje zand of zeezout. Of gebruik hiervoor de UNEVEN Oyster Rope, een stoer touw van echt hennep.

Hand Dipped Candles

Niets is zo romantisch en sfeerverho­gend als een mooie kaars. De Hand Dipped Candles doen daar nog een paar schepjes bovenop. Naast de oes­terkaarsen voegt T&C Lifestyle deze stevige, duurzame dompelkaarsen toe aan de collectie. Ze zijn stuk voor stuk met de hand getrokken via een specia­le dompeltechniek. Geen twee kaarsen zijn hetzelfde: wel prachtig UNEVEN. Deze kaarsen branden schoon, drui­pen en walmen niet en zijn ongeparfumeerd. Iedere kaars wordt verkocht in een bijpassende verpakking en met een onderzetter van natuurlijke kokos.

UNEVEN

UNEVEN is een nieuwe collectie voor in huis, met geen twee dezelfde items. Producten die een beetje scheef mo­gen zijn of een rafelig randje hebben. Opvallende, unieke vondsten en cre­aties die het interieur een exclusieve uitstraling geven.

Bezoek T&C Lifestyle op TrendZ, standnummer H-133.
En op showUP, standnummer B108.

Meer informatie:

www.UNEVEN.nu 

Gepubliceerd op: 24-08-2019

Reacties

Comments