Tea Netherlands vertelt een verhaal

Tea Netherlands heeft als basis de liefde voor Nederland en thee. Ze vertellen de verhalen van ons land, de steden en haar inwoners aan de hand van unieke 100% biologische mélanges. Graag stelt Tea Cards je voor aan de inwoners van TEA Netherlands, AmsTEAdam, MaasTEAricht, RotTEAdam, UTEArecht, TEA Hague!

Op Spotlight wordt de collectie Tea Cards gepresenteerd. De unieke postkaart gevuld met losse thee en die je met een normale postzegel kan verzenden. Stuur ook ‘n kopje thee naar familie, vrienden of wie je ook maar wil verrassen. Elke gelegenheid heeft zijn eigen kaart en smaak. Van bruiloft en geboorte tot beterschap, elke kaart is uniek. Mis zeker ook de SinTEAklaas specials, Kerst Collectie en theeplanten niet!

TEA Netherlands wordt lokaal geproduceerd en werkt daarbij samen met inwoners uit de regio met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat drinkt nog een stukje lekkerder!

Liefde voor Nederland en thee staat aan de basis van de producten van Tea Netherlands, dit komt tot uiting in de unieke 100% biologische melanges. Tijdens Spotlight presenteert het bedrijf ook de unieke kaarten, gevuld met losse thee. Stuur een kopje thee met een persoonlijke kaart, gezellig!

Meer informatie

Bezoek Tea Netherlands op Spotlight, hotspot D105.

teanetherlands.nl

Gepubliceerd op: 20-09-2018

Reacties

Comments