Technologie en mode, valt dat te combineren?


In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven een combinatie proberen te maken tussen mode en technologie. Ondanks dat lijken modeliefhebbers hier niet warm van te worden. High technology accessoires worden gewaardeerd om hun functionaliteit, maar niet perse vanwege hun design.

Dr. Gerald “Jerry” Wilmink, oprichter en CEO van Wisewear company, vertelt: “Draagbare technology is alleen bruikbaar wanneer mensen het daadwerkelijk dragen”. En daar heeft hij 100% gelijk in. Hij lijkt het probleem tussen het maken van de connectie tussen de mode- en de technologie wereld volledig te begrijpen. WiseWear biedt een kleine lijn luxe armbanden die zowel praktisch als elegant tegelijk zijn.

In de armbanden zit een Bluetooth transmitter. Deze is zo goed weggewerkt in de armband dat hij bijna onzichtbaar is. Deze Bluetooth transmitter maakt het mogelijk dat de armband trilt wanneer je wordt gebeld, een berichtje of een e-mail ontvangt. Maar dat is niet alles. De armband maakt het namelijk ook mogelijk om contact op te nemen met vooraf ingestelde contacten wanneer je in een noodsituatie verkeerd. Deze functie maakt WiseWear jewelry aantrekkelijk voor vrouwen van elke leeftijd. Of het nou een slechte gezondheid of een gevaarlijke situatie is waarmee je te maken heb, je kunt direct door op de accessoire te drukken jouw smartphone een SOS bericht laten versturen.

Iris Apfel lijkt de perfecte keuze om model te staan voor het merk. Zij is zowel stylish als authentiek. Zoals veel andere oudere mensen heeft zij gezondheidsproblemen die problemen kunnen veroorzaken. Als je nieuwe technologie wil proberen zonder jezelf de “wat is het” vraag te hoeven stellen, dan is de WiseWear jewelry zeker een poging waard.

Meer informatie:

smartclothinglab.com

Gepubliceerd op: 11-02-2016

Reacties

Comments