Tendence toont de trends

Messe Frankfurt stond van 30 juni tot en met 3 juli weer in het teken van Tendence. De trendvakbeurs legde dit jaar de focus op productpresentatie en displays. Met verschillende workshops, waarbij presentatie centraal stond, kreeg de bezoeker nuttige tips mee. 

De bezoekers liepen verspreid over de beurs, wat de gelegenheid gaf rustig de stands te bekijken. Daar was volop inspiratie te zien voor het voorjaar. De beach vibe was groot op Tendence; niet alleen het strand en de zee, maar ook veel oerwoudprints en planten kwamen terug. Ook verschillende dieren werden gespot, vooral papegaaien waren erg populair.

Volgend jaar helemaal anders

Om de bezoeker nog meer van dienst te kunnen zijn, zal Tendence er volgend jaar heel anders uit zien. De beurs gaat ingedeeld worden in verschillende blokken. Ieder blok stelt een doelgroep voor. De districten bestaan uit: Urban, Modern, Earth, Cosy en Adventure. Dit maakt specifieke trends zoeken nog gemakkelijker. Zet het nu vast in de agenda: Tendence 2019 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli.

Bekijk onze sfeerimpressie

Meer informatie

tendence.messefrankfurt.com

Gepubliceerd op: 10-07-2018

Reacties

Comments